cover

Download Songs Shopping Trip Vlog Ikea Indonesia Alam Sutera Swedish Meatball Food Foto Hits Instagram only for review course, Buy Cassette or CD / VCD original from the album Shopping Trip Vlog Ikea Indonesia Alam Sutera Swedish Meatball Food Foto Hits Instagram or use Personal Tone / I-RING / Ring Back Tone in recognition that they can still work to create other new songs. DMCA Removal Requests Send to
Download Full Album songs For Android Shopping Trip Vlog Ikea Indonesia Alam Sutera Swedish Meatball Food Foto Hits Instagram Click Here

Title : Shopping Trip (Vlog) @ IKEA Indonesia, Alam Sutera / Swedish meatball, food, foto hits instagram
Description : Haii! siapa nih yang belum pernah ke ikea atau mungkin gak tertarik ke ikea? cek video ini dulu deh, siapa tau bisa jadi tertarik untuk kesana hihi

mohon maaf banget ya video nya shaking / goyang terus, mohon maaf banget ;(
dalam waktu dekat ini aku bakal bikin shopping trip lagi kok dan aku jamin gambarnya akan lebih mulus daripada yang ini! sekali lagi maaf ya, dan semoga kalian enjoy :3

Thank you for watching!

This is not a sponsored video

IKEA Alam Sutera, Indonesia
Jl. Jalur Sutera Boulevard Kav. 45, Alam Sutera, Serpong, Kunciran, Pinang, Kota Tangerang, Banten 15320

[No Copyright Music] BACK IN SUMMER - Nicolai Heidlas
/watch?v=sGsC98vR4Q4

Add me
Instagram: @safiradeandra @deandrasroutine
Snapchat : safiradeandra
Email : [email protected]

With love,
Dea
Download as MP3 | Download as MP4 | Fast Download